Hevostila

Henkilökunta

Hevoset

Hevoskasvatus

Hevostaito

Lännenratsastus

Sosiaalipedagoginen
hevostoiminta

Kurssit ja leirit

Täysihoito

Hinnasto

 

 

Henkilökunta
Olen Sari Lintula, reilu 40 vuotias perheenäiti ja hevosalan yrittäjä. Pääsääntöisesti työskentelen yrityksessäni yksin.
Apunani minulla on usein kuitenkin perheenjäsenet mies ja neljä lasta.


Kuva: Sirpa Ryyppö

Ammattitaitoni hevosalalta olen kerännyt usealta vuodelta.Työtoverinani päivittäin on Kalle, tilan ystävällinen vahti, työn laadun herkeämätön valvoja sekä järjestystä ylläpitävä tassupartio.   kymmenkunta yksityisopettajaa, jotka pitävät huolen ammattitaidostani ja sen jatkuvasta kehittymisestä. Työskentelytapani perustuu luonnollisen hevostaidon menetelmiin ja ajatukseen, että olemme hevosen kanssa tiimi. Hevonen ei ole väline saavuttaa sitä mitä haluamme, vaan saavutamme sen hevosen kanssa yhdessä. Tavoitteena on rento luottavainen yhteistyökumppani, joka omasta tahdostaan haluaa tehdä työtä kanssani. Olen laumalleni luotettava, ystävällinen johtaja, joka huolehtii koko porukan turvallisuudesta sekä kunnioittaa jokaista hevosta yksilönä. Palautteena saan kosolti ystävyyttä ja kunnioitusta.


Sauhu-Poika, Sauhu-Tar ja Sari

 
 


Luonnolliseen hevostaitoon, hevoskieleen ja lännenratsastukseen sekä hevosen päivittäiseen terveyden ylläpitoon ja ruokintaan olen hakenut oppia suomalaisten ja amerikkalaisten ammattilaisten johdolla. Tärkein ja lähinnä sydäntäni on hevoskielen tuntemus ja kyky kommunikoida ymmärretysti. Tätä taitoa opetan kaikille halukkaille hevostaan arvostaville ihmisille. Kotona minulla on lisäksi