Hevostila

Henkilökunta

Hevoset

Hevoskasvatus

Hevostaito

Lännenratsastus

Sosiaalipedagoginen
hevostoiminta

Kurssit ja leirit

Täysihoito

Hinnasto

 

 

Kurssit
Järjestän hevostaidon kursseja useista eri aiheista, myös yksityisopetusta. Tilallamme käy myös muita alan ammattilaisia jakamassa tietojaan.

Ryhmään otetaan kerrallaan maksimissaan vain 4-8 henkilöä, jotta jokainen saa haluamaansa yksilöllistä ohjausta ja tarpeeksi monta harjoitetta. Kursseille on suotavaa tulla oman hevosen kanssa. Lisäksi mukaan mahtuu useampia kuunteluoppilaita.

Varaukset ja sitovat ilmoittautumiset puhelimitse tai sähköpostilla. Ilmoittauduttuasi saat tarkemmat tiedot päivän ohjelmasta ja selkeät maksuohjeet, maksamalla kurssihinnan varmistat osallistumisoikeutesi. Pääset myös automaattisesti postituslistalle.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tai siirtää kurssi ylivoimaisen esteen takia. Varaukset ovat sitovia. Mikäli joudut perumaan varauksen, on sen tapahduttava puhelimitse (ei sähköpostitse tai tekstiviestillä) vähintään kolme päivää ennen kurssia. Muussa tapauksessa veloitamme 50 % kurssin hinnasta ja mikäli et ilmoita peruutuksesta tai ilmesty paikalle, veloitamme 100 % kurssin hinnasta.

Hinnat sis. alv 24 %.


Terhakka oripoika Diptus Stara.

 Tarjoamme tilauksesta erilaisia hevostaidon kursseja ja viikonlopun hevostaitoleirejä asiakkaan tarpeiden mukaan. Mahdollisuus opastukseen tai kurssiin myös asiakkaan luona.
Soita ja kysy!

 

 

Centered riding -päivä
Oman kehon tunteminen ja uudelleen hahmottaminen ja sen vaikutus ratsastukseen, hevosen liikkumiseen ja ratsukon tasapainoon.
 
Centered riding -viikonloppu
Aiheet ja toteutus kuten päivän kurssissa.
Osallistua voi molempina päivinä tai vain toisena. Tilalle on mahdollisuus majoittaa rajoitettu määrä ratsukoita sekä kuunteluoppilaita. Majoitus ja ruokailut 4 kertaa pakettina maksavat yhteensä 75 €.

Herkästi kohti luottamusta
Hevostaidon jatkoa pyörötarhatyöskentelynä.
Opimme kehon energian käyttöä, herkkyyttä lukea hevosta ja viestiä sille haluamiamme asioita. Säkitämme eli totutamme hevosta pelottaviin asioihin. Opitaan mitä tarkoittaa Join Up ja Follow Up käytännössä.

Juokse sinä humma -juoksutuskurssi
Harjoitellaan eri juoksutustekniikoita ja erilaisten varusteiden merkitystä. Irtona juoksutus, liinalla ja kahdella ohjalla juoksutus. Pohjana oppimisessa on hevostaito ja oman kehon hallinta.

Ladyt landella
Leiri on tarkoitettu aikuisille hevosenomistajille rentouttavaksi lomaksi oman hevosen kanssa maalaisympäristössä.
Viikonloppu sisältää kaikkina päivinä 2-4 tuntia hevostaito-opastusta maastakäsin, pyörötysökentelynä tai ratsain. Ratsastus istuntapainotteista tai vaihtoehtoisesti lännenratsastuksen alkeita. Rentouttavaa maastoilua tai kentällä ratsastusta ryhmän toiveiden mukaan. Ruokailut 4 kertaa päivässä, lauantai-iltana saunomista ja uimista rantasaunalla. Majoitus 6 hengen aittahuoneessa, hevosille karsinapaikka ja tarhat, heinät ja vedet. Kukin vastaa oman hevosensa hoidosta ja karsinan puhdistuksesta itsenäisesti. Suosittelemme voimassa olevaa tapaturmavakuutusta ja
hevoselle vastuuvakuutusta.

Ongelmaratkaisu
Käsitellään kunkin ratsukon omia ongelmiksi kokemiaan asioita yksilöllisesti ja etsitään niihin ratkaisuja. Työskennellään maastakäsin
sekä ratsain.

Pelonhallinta
Käsitellään ratsastajan sekä hevosen pelkoja, mistä johtuvat ja miten niitä voi pienentää.
Käytetään apuna luonnollisen hevostaidon menetelmiä ja käydään läpi ihmismielen voimaa.

Yhteinen kieli
Hevostaidon alkeita. Hevospsykologiaa apuna käyttäen opettelemme hevosen kanssa kommunikointia sekä luottamuksen hakua maastakäsin tehtävin harjoituksin. Harjoittelemme oikea aikaisen paineen asettamista ja poistamista sekä kuuntelemme hevosen antamaa palautetta.

 
 

Säkitysharjoituksia Sauhu-Pojan kanssa pyörössä
Kuvia klikkaamalla näet ne isompana.