Hevostila

Henkilökunta

Hevoset

Hevoskasvatus

Hevostaito

Lännenratsastus

Sosiaalipedagoginen
hevostoiminta

Kurssit ja leirit

Täysihoito

Hinnasto

 

 

Lännenratsastus
Lännenratsastus tarjoaa miellyttävän vaihtoehdon hevosesi kanssa työskentelyyn. Se on rentoa, hevosystävällistä ja tavoitteellista ratsastusta. Työskentelyn pohjana on hyvä kommunikointikyky, herkkyys ja hevostaito. Tavoitteena voivat olla kilpailut eri lännenratsastuslajeissa tai arkipäivän työskentelyyn sopiva tapa liikkua.

Hevosen rodulla tai aiemmalla työuralla ei ole merkitystä lajia aloitettaessa. Hevonen kuin hevonen ymmärtää ratsastajan avut ja pyynnöt hyvin nopeasti, koska työskentely perustuu luonnollisen hevostaidon periaatteisiin. Korostetusti tulee esille yhteistyö, ei pakottaminen.Ratsastajalta lajin aloittaminen vaatii ennakkoluulottomuutta ja avointa positiivista mieltä sekä halua kehittää itseään hevosta kuunnellen.

Olemme hevosteni kanssa opetelleet alkeita ja tavoitteemme on oppia lisää. Meillä voit saada ensikosketuksen lännenratsastukseen.

Oppiaksemme enemmän käy tilallamme myös muita kouluttajia. Heistä ja heidän kursseistaan ja valmennuksistaan tulossa tietoa kurssit-sivullemme. Seuraa siis tarjontaamme!

 Mikäli kiinnostuit lajista ja haluat mukaan valmennukseen, ota yhteyttä!