Hevostila

Henkilökunta

Hevoset

Hevoskasvatus

Hevostaito

Lännenratsastus

Sosiaalipedagoginen
hevostoiminta

Kurssit ja leirit

Täysihoito

Hinnasto

 

 

Terapia
Tässä terapia tarkoittaa sosiaalipedagogista hevostoimintaa, joka pitää sisällään kaikenlaisen hevosen kanssa työskentelyn tai pelkästään hevosen läheisyydestä nauttimisen ja luonnon viisauden aistimisen.Hevosta hoitamalla on hyvä harjoitella tunteiden ilmaisua, palautteen saa heti. Myös erilaisten arkipäivän asioiden oppiminen käy vaivattomasti hevosen hyvinvoinnista huolehtien, kuten henkilökohtaisen hygienian ja terveellisen ravinnon tärkeys jne.

Itsetunto vahvistuu askel askeleelta. Hevonen ei lajittele meitä ihmisiä ulkonäön, koulutuksen, työn, työttömyyden tms. perusteella, vaan ainoastaan sitä kohtaan kohdistamamme käytöksen mukaan. Hevonen on kuin peili. Positiiviseen saamme positiivisen vastauksen ja negatiiviseen negatiivisen. Hevonen on aina suora, vilpitön ja rehellinen, aito itsensä. Se on myös kärsivällinen, kun se on oikein tehtäväänsä opastettu.

Hevoset toimivat
terapeutteina,
minä avustavana
henkilönä.

 

Sospeda-toiminta
Olen kouluttautunut sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajaksi. Tarjoan eri-ikäisille ja erilaisille lapsille, nuorille ja aikuisille miellyttävää yhdessäoloa ja työskentelyä hevosen kanssa. Käynnit voivat olla lyhyehköjä 1-1,5 h kestäviä tunteja tai leirimuotoisia viikonlopun kestäviä rupeamia. Kuntien sosiaalitoimien asiakkaat ja yksityiset henkilöt ovat tervetulleita.

Lisätietoa sospeda-toiminnasta saat osoitteesta www.hevostoiminta.net